x
 
  • Loading...
Onze dienstverlening

CIS is een onafhankelijke high-end ICT-dienstverlener van kennis en expertise met de hoogst gecertificeerde partnerships. CIS is actief op het gebied van (Business) Consultancy, Projecten en Professional Services.

Uw organisatie is afhankelijk van een goede ICT-infrastructuur. CIS weet dat. Daarom willen wij een partner zijn die met u meedenkt en adviseert. Op strategisch niveau en bij de ondersteuning van uw dagelijkse activiteiten.

Het team van CIS heeft een jarenlange ervaring op het gebied van ICT-infrastructuur. U kunt rekenen op een toepassing die het beste bij uw situatie past. Door optimale ondersteuning van uw bedrijfsproces kunt u zich volledig op uw eigen business richten.

Kernactiviteiten

De kernactiviteit van CIS is het leveren van toegevoegde waarde, kennis en expertise. Of u nu behoefte heeft aan consultancy, projectmanagement, kennisoverdracht of beheer, CIS kan dit volledig naar wens vormgeven.

 
  
Vestiging Nieuwegein Vestiging Geldrop Hoofdkantoor Weert Vestiging Maaseik (B) Vestiging Geulle Vestiging Geldrop Vestiging Geulle Vestiging Maaseik Hoofdkantoor CIS te Weert Vestiging Den Haag Vestiging Nieuwegein