x
 
  • Loading...
H2O-methode

 

H2O is de scheikundige formule voor water.De chemie binnen ons bedrijf en tussen onze medewerkers onderling, heeft geleid tot een uniforme aanpak en werkmodel. Deze aanpak is voor ons dé methode waarop wij een project aan gaan, de H2O-methode. Een methode waarmee de beleving van ICT kunnen vertalen èn aanbieden als een nutsvoorziening. De H2O-methode is ontwikkeld en wordt onderhouden door CIS. Al onze medewerkers nemen deel aan het CIS Knowledge Exchange (CKE).
Het CKE is een kennisuitwisselingsprogramma verdeeld over een achttal disciplines, zie figuur 1.
Fig. 1

Onze kennis en ervaring is beschreven en daar waar mogelijk in detail uitgewerkt. Deze kennis wordt natuurlijk ook opgedaan of gegenereerd bij onze klanten. Waarom zouden we het wiel iedere keer opnieuw uitvinden? We zijn er inmiddels van overtuigd dat we in bijna 80% van alle gevallen hetzelfde doen bij onze klanten. De resterende 20% zit hem in de fijnafstelling, de variabelen die we samen met de klant invullen. CIS onderscheidt zich in de markt door de ‘open source’ gedachte toe te passen op beproefde technologie. Onze kennis wordt een open bron voor onze klant, als we met H2O aan de slag gaan. Concreet betekent dit dat u bij ons minder betaald voor een project dan bij onze concullega’s, simpelweg omdat we in een kortere doorlooptijd implementeren. Dat scheelt veel tijd en geld.

Het H2O-model bestaat uit 7 lagen. Dit is de manier waarop CIS tegen een ICT-infrastructuur aankijkt. Iedere laag is een bouwblok (of een verzameling van bouwblokken) en vormt het fundament voor de volgende laag. Iedere laag speelt een cruciale rol om uiteindelijk de functionele wens van onze klant in te kunnen vullen. De kwaliteit en relevantie van een bouwblok wordt bewaakt door het CKE. Oplossingen komen tot stand door de kennis en ervaring van onze medewerkers. Kennis gaat bij CIS op deze manier nooit verloren en de houdbaarheid ervan is gegarandeerd.

Een product of dienst krijgt het label H2O indien het aan de volgende criteria voldoet:

·         het is beproefd (in ons lab èn in de markt)

·         het is flexibel (schaalbaar en uitwisselbaar)

·         het is reproduceerbaar (repeterend)

·         het is gedocumenteerd

De som van deze 7 lagen levert een complete oplossingsfamiliewaarmee we kunnen voldoen aan de functionaliteitswens van onze klant.

Nergens treffen we nog ooit een groene weide aan. Daarom sluit onze ‘best-practice’  altijd aan op uw technische infrastructuur en dat garanderen we dan ook!

Hebben we uw interesse gewekt? Wilt u meer weten over H2O of vindt u het leuk om een referentiebezoek brengen aan een van onze klanten? Neemt u dan contact met ons op.

 

Comprehensive ICT Solutions BV

Marconilaan 8

6003 DD  Weert

T: +31 (0)495 451 201
F: +31 (0)495 450137

E: [email protected]

I: www.cis.nl

 

 
  
Vestiging Nieuwegein Vestiging Geldrop Hoofdkantoor Weert Vestiging Maaseik (B) Vestiging Geulle Vestiging Geldrop Vestiging Geulle Vestiging Maaseik Hoofdkantoor CIS te Weert Vestiging Den Haag Vestiging Nieuwegein