x
 
  • Loading...
Professional Services

 

Hoe acuut of langdurig uw behoefte aan tijdelijke capaciteit ook is, onze business unit Professional Services beschikt over het menselijk kapitaal om uw probleem op te lossen. Onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde ICT-professionals opereren minimaal op HBO werk- en denkniveau en zijn als geen andere in staat complexe materie te doorgronden en snel voor uiteenlopende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Gecertificeerd en meer

CIS ICT-professionals beschikken altijd over de meest recente certificeringen. Voor u de garantie dat u te maken hebt met échte experts. Maar dat is voor ons niet voldoende. Wij vinden het ook belangrijk dat onze mensen communicatief hun mannetje staan. Ze moeten feilloos binnen uw team passen en zo snel mogelijk meedraaien. Communicatieve vaardigheden zijn voor ons dan ook een belangrijk selectiecriterium. En ICT-professionals die zich op dit gebied willen verbeteren, bieden we alle ruimte om hiervoor cursussen te volgen.

Professionals met contacten

CIS levert snel de juiste kandidaat als u op zoek bent naar één of meerdere servicedesk medewerkers, engineers, beheerders, (business) consultants, projectleideres of service managers. U haalt altijd een gedreven en gekwalificeerde medeweker in huis, die van aanpakken weet en zich graag bewijst. Bijkomend voordeel van onze ICT-professionals is dat ze bij een aanliggend probleem snel een beroep kunnen doen op een CIS-collega uit hun brede netwerk.

 
  

    

Vestiging Nieuwegein Vestiging Geldrop Hoofdkantoor Weert Vestiging Maaseik (B) Vestiging Geulle Vestiging Geldrop Vestiging Geulle Vestiging Maaseik Hoofdkantoor CIS te Weert Vestiging Den Haag Vestiging Nieuwegein