x
 
  • Loading...
Projecten & Consultancy

 
Innovatieve kennis en expertise staan centraal binnen de dienstverlening van de business unit Projecten & Consultancy. Die halen we voor een groot deel in huis door nauw samen te werken met gerenommeerde leveranciers. Overigens zonder concessies te doen aan onze onafhankelijkheid. Daarnaast volgen we nauwgezet de marktontwikklingen en ligt er veel nadruk op doorlopende bijscholing. Met onze kennis en expertise zijn we in staat functionele ICT-oplossingen en diensten te leveren, die daadwerkelijk zorgen voor meer efficiency, meer flexibiliteit en lagere kosten.

H2O Methodiek

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, hebben wij de H2O methodiek ontwikkeld. Deze methodiek is gestoeld op het 80/20-principe. 80% van de projectonderdelen bestaat uit best practices, 20% ontwikkelen we specifiek voor de klant. H2O-bouwstenen zijn verdeeld in een technisch en functioneel component. Binnen het functionele deel staat het borgen van de benodigde kennis centraal. Hiervoor zetten we een heldere documentatieset in, die voor 80% gestandardiseerd is. Kennis kan op deze wijze eenvoudig worden overgedragen. Daarnaast verzorgen we trainingen on the job.

Meer rendement

U zult begrijpen dat wanneer 80% van een project ingevuld kan worden met bestaande oplossingen op basis van proven technology, wij sneller, goedkoper en betrouwbaarder kunnen werken dan wanneer er volledig sprake is van maatwerk. Bovendien wordt het beheer minder complex. Het rendement op uw geïnvesteerde vermogen (ROI) gaat dan ook met sprongen vooruit.


 

 
  

    

Vestiging Nieuwegein Vestiging Geldrop Hoofdkantoor Weert Vestiging Maaseik (B) Vestiging Geulle Vestiging Geldrop Vestiging Geulle Vestiging Maaseik Hoofdkantoor CIS te Weert Vestiging Den Haag Vestiging Nieuwegein